Utveksling og retur

Returpolicy

Vi er forpliktet til å selge produkter av høy kvalitet som vi håper du vil like å bruke, men vi vet også at det av en eller annen grunn kan være en tid når du må bytte ut eller returnere noe du har kjøpt. Sørg for at du kontrollerer varene nøye før de blir brukt eller installert. Vi anbefaler også at du holder kvitterings- eller bestillingsnummeret ditt, som du finner i bestillingsbekreftelsen eller på leveringsemballasje, ettersom du kanskje trenger det som kjøpsbevis i forbindelse med ettersalgsforespørsler.

Hvis jeg skifter meg...

Feilte gjenstander

Elementene vil bli inspisert av vårt produktvurderinger team, og hvis varen anses å være feil på grunn av produksjons- eller stoffdefekt, vil vår nettside refundere eller erstatte gratis fraktkostnader. Hvis det anses å være feil, vil det ikke kvalifisere for bytte eller refusjon under denne returtypen.

Utveksling

* Alle internasjonale avkastninger skal returneres til oss innen 30 dager etter mottak av bestillingen.

* Fraktkostnadene for internasjonale utvekslinger skal betales av kunden (med mindre feilen skyldes oss). Alle plikter, avgifter eller avgifter som kreves for å bli betalt for returnerte varer, er eneansvarlig for kunden.

Retur instruksjoner

Følg instruksjonene nedenfor for å returnere et element:

Vennligst send oss en epost for å angi årsaken til at du returnerer først, vårt kundeservice vil gi deg leveringsadressen.

Vær forsiktig når du pakker ut og ompakker produktene dine.

Vennligst legg inn et stykke papir inneholder følgende informasjon:

* Vårt navn er bestilt på vår hjemmeside.

* Ordrenummer

* Angi årsaken til at varen returneres

* E-postadressen bestilt på vår hjemmeside.

Vennligst legg dette papiret, og produktet som skal returneres, til en pakke, og mail til oss. Gi oss sporingsnummeret når du har sendt dem tilbake. Vi tar ikke ansvar for returvarer som går tapt under transport. Hvis du er bekymret, anbefaler vi at du sender varene med anbefalte innlegg og beholder bevis på utlevering.