Leveranse

Leveringstid

Kvittering av internasjonale ordrer tar 4-8 virkedager. Vanligvis er total behandlingstid og frakt lik den totale leveringstiden. Behandlingstiden varierer vanligvis fra 24 timer til 2 dager. Behandlingstid inkluderer mottak av bestillingen, overføring av informasjon til riktig lager, pakking og forsendelse av varen til. Etter å ha fullført behandlingen begynner ekspedisjonen. Transporttid er transittid ekspresslevering fra lageret til din leveringsadresse.

Internasjonal frakt

Vi tilbyr ekspresslevering med forsikrings- og bekreftelsessporing. Det tar vanligvis 4-8 virkedager for levering. 24-48 overtid for behandlingstid og kan ta opptil 48 ekstra timer hvis vi må kontakte betalingsprosessoren for kredittkortbekreftelse.

Vi vil ikke være ansvarlig for å lade tollavgifter i hvert land. Vi belaster full fraktpris for alle retur og internasjonal handel.

* For pakker som ikke er hevdet eller returnert på grunn av ufullstendig adresse, vil de faktiske fraktkostnadene bli trukket fra refusjonen.

* Hvis bestillingen din ikke kommer i tide, kan det være forsinkelser på grunn av kompensasjonsbehandling tilpasset ditt land. Ta gjerne kontakt med oss for å hjelpe deg med å finne din pakke når som helst.

Ordresporing

Bestillingssporing er tilgjengelig på Min konto-siden eller sender deg en sporingslenk med sporingsnummeret via e-post når bestillingen ble sendt.
Hvis bestillingen din vises sent, bør du vurdere følgende punkter:

* Levering skjer bare på hverdager, mandag til fredag.
* Av bestemte helligdager som transportører ikke henter eller leverer.
* Vi inviterer deg til å kontakte oss for videre assistanser.